LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Sint Geheugenspel. Speel ook één van de andere Sinterklaas Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Sint Geheugenspel

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Sint Geheugenspel" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Sint Geheugenspel te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
5.3
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een geheugenspelletje is altijd leuk, en een Sinterklaas-geheugenspelletje al helemaal! Draai de kaartjes om en kijk wat er op de achterkant staat: zoek daarna hetzelfde plaatje erbij. Probeer om alle paren zo snel mogelijk te ontdekken!

Spelbesturing

Klik op een kaartje om het om te keren. Wanneer je een onjuist paar hebt aangeklikt, kun je gewoon verder gaan met klikken op een nieuwe kaart.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/sinterklaas/sint_memory.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Sint Geheugenspel Little Game